Duyuru- Etkinliklerimiz

"The presentation of the first or third reports of 2017-2018 spring term graduation projects will be done in between 02-06 April 2018. You can reach your presentation dates from here. The interim reports should be e-mailed to research assistant Beril Gül  "[email protected]maltepe.edu.tr" before 30 March 2018 friday evening. Moreover, the students who take the graduation project two course should show in their presentation a slight of their poster."

"The presentation of the second or fourth reports of 2017-2018 fall term graduation projects will be done in between 04-05 January 2018. You can reach your presentation dates from here. The interim reports should be e-mailed to research assistant Beril Gül  "[email protected]maltepe.edu.tr" before 02 January 2018 tuesday evening. Moreover, the students who take the graduation project two course should show in their presentation a slight of their poster."

"The presentation of the first or third reports of 2017-2018 fall term graduation projects will be done in between 13-17 November 2017. You can reach your presentation dates from here. The interim reports should be e-mailed to research assistant Beril Gül  "[email protected]maltepe.edu.tr" before 9 November 2017 Thursday evening.

• 2017-2018 GÜZ DÖNEMİ DERSLİKLERİ HAKKINDA

2017-2018 Güz Dönemi Dersliklerine ekteki linkten ulaşabilirisiniz

" 2017-2018 yılı sonbahar döneminde staj raporunu teslim edecek öğrencilerin staj raporları ve değerlendirme belgelerini 13 Ekim 2017 cuma günü saat 17.00'e kadar bölüm staj komisyonu başkanı Yrd. Doç. Dr. Önder Tombuş'a teslim etmesi gerekmektedir. Teslim edilecek dökümanlarda:

Staj raporunun kapağı kaşeli ve ıslak imzalı olacaktır.
Staj değerlendirme belgesi kaşeli ve ıslak imzalı olarak kapalı zarf içerisinde (zarfın ağzı ayrıca kaşelenmiş ve imzalanmış olacak) teslim edilecektir.

Aksi takdirde staj kabul edilmeyecektir."

The students who are going to take the capstone project one course in fall 2017-2018, should get the approval of the project instructor and the approval of the department's capstone project course coordinator Assist. Prof. Dr. Yavuz Boğaç Türkoğulları before selecting the course on "mübis". Otherwise the selection will not have any validity."