Duyuru- Etkinliklerimiz

2017-2018 Güz Dönemi Dersliklerine ekteki linkten ulaşabilirisiniz

" 2017-2018 yılı sonbahar döneminde staj raporunu teslim edecek öğrencilerin staj raporları ve değerlendirme belgelerini 13 Ekim 2017 cuma günü saat 17.00'e kadar bölüm staj komisyonu başkanı Yrd. Doç. Dr. Önder Tombuş'a teslim etmesi gerekmektedir. Teslim edilecek dökümanlarda:

Staj raporunun kapağı kaşeli ve ıslak imzalı olacaktır.
Staj değerlendirme belgesi kaşeli ve ıslak imzalı olarak kapalı zarf içerisinde (zarfın ağzı ayrıca kaşelenmiş ve imzalanmış olacak) teslim edilecektir.

Aksi takdirde staj kabul edilmeyecektir."

The students who are going to take the capstone project one course in fall 2017-2018, should get the approval of the project instructor and the approval of the department's capstone project course coordinator Assist. Prof. Dr. Yavuz Boğaç Türkoğulları before selecting the course on "mübis". Otherwise the selection will not have any validity."

"The first or third capstone project report presentations will be done in between 10-18 April 2017. The presentation dates and times can be reached from here. The reports should be sent to the jury members via e-mail before 7 April 2017 friday (separately to each jury member). A poster that visually defines your project and that can be printed to an A3 paper should be presented to the jury members on the computer screen during the project presentation."