Duyuru- Etkinliklerimiz

2017-2018 Güz Dönemi Dersliklerine ekteki linkten ulaşabilirisiniz

" 2017-2018 yılı sonbahar döneminde staj raporunu teslim edecek öğrencilerin staj raporları ve değerlendirme belgelerini 13 Ekim 2017 cuma günü saat 17.00'e kadar bölüm staj komisyonu başkanı Yrd. Doç. Dr. Önder Tombuş'a teslim etmesi gerekmektedir. Teslim edilecek dökümanlarda:

Staj raporunun kapağı kaşeli ve ıslak imzalı olacaktır.
Staj değerlendirme belgesi kaşeli ve ıslak imzalı olarak kapalı zarf içerisinde (zarfın ağzı ayrıca kaşelenmiş ve imzalanmış olacak) teslim edilecektir.

Aksi takdirde staj kabul edilmeyecektir."

2017-2018 yılı sonbahar döneminde mezuniyet projesi 1 dersini alacak öğrencilerin, mübis'ten dersi seçmeden önce proje danışmanı hocanın ve bölüm mezuniyet projeleri koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yavuz Boğaç Türkoğulları'nın onayını almaları gerekmektedir. Aksi takdirde yapılan seçimin bir geçerliliği olmayacaktır."

"Mezuniyet Projesi ikinci veya dördüncü rapor sunumları 01-02 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Sunum tarih ve saatlerinize buradan ulaşabilirsiniz. Raporların jüri üyelerine 29 Mayıs 2017 pazartesi gününden önce elektronik posta yolu ile (üç jüri üyesinin her birine ayrı ayrı) ulaştırılması gerekmektedir. END 402 öğrencilerinin projelerini görsel bir şekilde tanımlayan, A3 kağıdına çıktısı alınabilecek bir posteri de sunum sırasında jüri üyelerine ekran üzerinden göstermeleri gerekmektedir."

"Mezuniyet Projesi birinci veya üçüncü ara rapor sunumları 10-18 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Sunum tarih ve saatlerinize buradan ulaşabilirsiniz. Raporların jüri üyelerine 7 Nisan 2017 cuma gününden önce elektronik posta yolu ile (üç jüri üyesinin her birine ayrı ayrı) ulaştırılması gerekmektedir. Projenizi görsel bir şekilde tanımlayan, A3 kağıdına çıktısı alınabilecek bir posterin de sunum sırasında jüri üyelerine ekran üzerinden gösterilmesi gerekmektedir."